jueves, 4 de junio de 2009

L'opinió que la llibertat té de mí

Encara que se que no és el pertinent ni molt menys interessant vaig a comentar la meua opinió sobre la llibertat en general per si algú pot fer-me canviar d’opinió. Baix el meu punt de vista la llibertat no pot existir, perquè estem formats per substàncies o matèria, la qual al mateix temps està regida per lleis (considere que només coneixem una menudíssssssssima part d’elles). Crec que la forma que tot açò té d’interrelacionar-se, en principi, només pot donar un resultat, de la mateixa manera que d’una suma sols s’hi pot extraure un resultat. Se que el determinisme està prou passat i refutat, però no sóc capaç de trobar cap argument que me convença, algú m’ajuda?

1 comentario:

  1. Una personeta formada en ciències com tu deuria de conéixer alguna cosa sobre la teoria del caos. Et recomane la wikipedia :) http://es.wikipedia.org/wiki/Teoria_del_Caos
    Es una manera de començar. Si ni tan sols en la naturalesa física el determinisme és cert. Per què no considerar la capacitat de determinació dels humans dels seus comportaments. Com entens si no la diversitat dels fets històrics, culturals, lingüístics, ideològics al món? Són un parell de suggeriments d'una mestra que ha de corregir un munt de blocs i no té temps. Au.

    ResponderEliminar