viernes, 12 de junio de 2009

Dades interesants sobre l'obra i l'escriptora

L'escriptora Ana Estupiña Sánchez, naixcuda en Valencia i llicenciada en la facultat de "Filosofia i ciències de la educació" l'any 1989. Aprovà les opocicions l’any 1990/91 i actualment és funcionaria, professora en el "IES Peset Aleixandre" (C/ Cid Campeador nº 2 Paterna), cap de dep. Filosofia i Tutora de 4º ESO A. Ha escrit i ha col•laborat en l’elaboració de diferents textos o fragments com “NIETZSCHE, UNA INTRODUCCIÓN DIDÁCTICA A LA GENEALOGÍA DE LA MORAL”, "¿SOMOS LIBRES DE SER LIBRES?”, “CHATARRA DE SANGRE Y CIELO”, “LA REFORMA DE LA LEY DE ENJUICIAMIENTO CRIMINAL”, “MAFALDA. CALENDARIO 2004”, “PRACTICA DEL PROCESO PENAL VOL II”, “CAMPO DE AGRAMANTE. REVISTA. Nº 3”, o com el nostre llibre de Filosofia i Ciutadania: “EL SABER FILOSÒFIC”.

Aquesta breu narració filosòfica forma part d'un llibre de la col•lecció "Lecturas para estrenar-se en ...", en concret el llibre on és inclosa és diu "Lecturas para estrenar-se en ÉTICA". El fragment del llibre té 25 pàgines, de les quals a les dos últimes planes hi ha activitats per tal de fer-nos reflexionar sobre el tema que ella hi tracta constantment; la llibertat i les postures que diferents filòsofs han pres front a ella en diferents moments històrics.

2 comentarios:

  1. Cal ser rigorós amb les dades de les persones. El que dius és ambigu i fals. Ana no treballa a la facultat. Es professora d'IES. Presenta la seua producció per a Diálogo correctament i no pillant comentaris meus al vol. 1089 queda lluny!

    Revisa la presentació de l'assaig que forma part d'una obra col.lectiva que també té els seus autors i dades.

    Es una situació fictícia que no cal identificar amb l'autora en absolut. Es una narració filosòfica, no una historieta. Ull a l'ortografia. Algun material visual vindria bé per motivar al lector.
    Adeu

    ResponderEliminar
  2. Has millorat però encara hi ha dades incorrectes. Si no em falla la memòria Ana aprovà les oposicions a l'any 1990 o 1991. Bon treball de recerca, però ... continua havent bibliografia que no correspon a una filòsofa.

    ResponderEliminar